Szobafestés - Tisztasági festés, Szobafestő Budapesten, környékén!

Minőségi szobafestés, Kedvező áron. Hívjon Még Ma!


Miért válasszon minket?

 

 ✔  minőségi munkát végzünk

 ✔  díjmentes felmérés és árajánlat

 ✔  Nem kell utánunk takarítania

 ✔  100%-ig megbízható szobafestők 

 ✔  Szobafestés 20 év tapasztalattal


Tisztasági festés 350,.Ft/m2-től

Mázolás             1500,-Ft/m2-től  

Tapétázás          1300,-Ft/m2-től                 

 További árainkat ide kattintva találja.

Szobafestés Budapesten, környékén.

Hívjon most! 0630-958-7804 

Szobafestés, lakásfestés, házfestés előtt válasszunk megfelelő színeket. 
Fő szempont a saját ízlés, és színvilágunknak megfelelő színválasztás. Szobafestésnél gyerekszobákban a mosható, illetve a fehér szín ajánlható, mert könnyebb, olcsóbb a fal javítása.

Ha szeretjük a színkavalkádot, fontos szempont a szoba mérete. A világos színek tágítják a teret, míg a sötétek összenyomják azt.

Szobafestésnél az egyik legfontosabb szempont a festék minősége:

Beltéri festékek, szobafestés Budapesten, környékén:

Ha régi falfelületről van szó, különböző bevonatokkal találkozunk: mész, diszperziós, szilikátos, szilikonos, olajfestékek. Mivel az alapok nagyon különbözőek, a beltéri falfestékeknek eleget kell tenniük bizonyos alapvető elvárásoknak ahhoz, hogy a színesfilm a falon megfejeleníthesse úgy a dekoratív, mint a védelmi funkciót. A festéknek a felhasználó szempontjából az alábbi elvárásoknak kell eleget tennie: a festék legyen alkalmas az ecsettel, hengerrel vagy esetlegesen szórással való felhordásra. A megmunkálásnak egyszerűnek kell lennie, a festék ne follyon szét, de szépen terüljön, a száradási idő legyen elég hosszú, hogy lehetővé tegye a »nedves a nedvesre« módon való felhordást, a munkát széles hőmérsékleti sávban, +5 in és 30ºC közötti hőmérsékleten is el lehessen végezni. A bevonat jól fedjen, a megjelenítésének pedig meg kell felelnie a kiválasztott dekoratív hatásnak. A festék bizonyos esetekben nem tud eleget tenni a követelményeknek, ez különösen az olcsóbb bevonatokra vonatkozik. 

A nem lemosható fehér beltéri falfestékek tulajdonságai:

A festékek összetételüket tekintve nagyon kevés kötőanyagot tartalmaznak, ezért nem ellenállók a foltok vízzel és tisztítószerrel való tisztításával szemben. A színesfilm csak száraz törléssel szemben ellenálló. Mivel nagyon kevés kötőanyagot tartalmaznak, a színesfilm nyitott – a vízpára gyorsan áthalad rajta, ezért az ilyen felületen nem képződik pára. A nyitott film továbbá azt is jelenti, hogy a foltok gyakran beívódnak az alapba, elenyésző a mechanikai szilárdság is, a színesfilm ezért gyorsabban megsérül. Ennek következtében az ilyen falfelületet gyakrabban kell felújítani . Ezek a a festékek több fehér pigmentet tartalmaznak, ezért erősebben fednek, a bevonat pedig fehérebb. Az ilyen típusú festékekhez biocidot kevernek, mely megakadályozza a penészesedést és egyéb mikroorganizmusok falon való elszaporodását, ami nagyon gyakran előfordul olyan falfelületen, mely nincs leszigetelve: konyhában, fürdőszobában. Ami a színárnyalatokat illeti: leggyakoribb a fehér festék. A festék összetétele nem teszi lehetővé intenzívebb árnyalatok elkészítését; világos árnyalatokat pedig már elkészített pigment koncentrátumok alapján kapunk (adalék max. 3–5%). Az ilyen típusú festékek a leírtak alapján kevésbé terhelt felületekre alkalmasak: mennyezetek, hálószobák és hasonlók. Való igaz, hogy nagy mértékben használatosak a legtöbb lakóhelyiségben, elsősorban a kedvező ár és a felhasználók igénye miatt, hogy a falak megőrizzék páraáteresztőképességüket.  

Lemosható falfestékek tulajdonságai:


lemosható falfestékek  általános jellemzője, hogy sokkal több kötőanyagot tartalmaznak. A színesfilm vízzel és tisztítószerrel való lemosással szemben ellenálló, a bevonatot ezért nem kell gyakran felújítani. A film keményebb, mechanikai sérülésekkel és szennyeződéssel szemben ellenálló. A film megjelenítése a festék típusától függ; a film általában nagyon sima, fényessége pedig a matt, félmatt, fényes fokozatig terjed. Egyes kitűnően lemosható bevonatok több dekoratív hatással rendelkeznek, ami vagy a különleges összetétel vagy a különböző munkaeszközökkel való felhordás következménye. A lemosható fetékek kiadósabbak, hiszen egy négyzetméterre egyharmaddal kevesebb festéket használunk fel, mint az előbb említett nem lemosható festékeknél. Jól terülnek, ami elsősorban a túl sima, gittelt és csiszolt alapoknál érvényesül, így a henger vagy az ecset szerkezete nem látható. A Helios e termékcsoporton belül tetszés szerint kiválasztott árnyalatok elkészítését nyújtja saját keverőrendszereiben, ahol gazdag választékkal várja Önt, hiszen több mint 10 000 tetszés szerint kiválasztott színárnyalat közül választhat. Ezek a festékek a felsorolt tulajdonságok miatt nagyobb terhelésnek kitett falfelületek megmunkálására alkalmasak olyan helyiségekben, ahol több ember mozog illetve tartózkodik. Ide tartoznak a lépcsőházak,folyosókirodáknappalikgyerekszobák stb.

Szobafestés Budapesten, környékén.


linkgyűjtemény
Linkkatalógus

látogató számláló

ELÉRHETŐSÉG <<<<