Szobafestés - Szobafestő Budapesten, környékén!

Néhány fontosabb kérdésre adunk választ.

» Mennyibe kerül a felmérés?

Budapesten, környékén díjmentes.


» Hol vállalnak munkát?


Első sorban Budapesten, Pest megyében, megegyezés szerint az Ország egész területén, Külföldön is!» Télen is lehet festetni?

Beltérben semmi akadálya nincsen!


» Hogy történik a felmérés?

Telefonos egyeztetés után a megbeszélt idő pontban a helyszínen felmérjuk a munkát.

Egy rövid beszélgetésből kiderül mi az amire Önnek valóban szüksége van

ahhoz, hogy Otthonában jól érezze magát, így elkerülhetőek a felesleges költségek!

A precíz, korrekt  árajánlatot 24 órán belül megkapja e-mailen, vagy azonnal személyesen.

Bővebb információ a festés menetéről itt!» Kisebb munkákat is elvállalnak?

   

Igen kis munkákat is elvállalunk!


» Mitől függ a szobafestés ára?

 

Íme néhány fontos tényező ami meghatározza az árakat:

 

   > Milyen állapotban van a felület?

   > 1x, 2x, 3x kell festeni?

   > Mennyi felületet kell takarni?

   > Mekkora helységekről van szó?

   > Hány színű lesz a helység?

   > Milyen anyagokra van igény?

   > Sitt elszállítást is kell végezni?

 

Ezért kízárólag helyszíni felmérés alapján tudunk árajánlatot készíteni!

 » Miért kell alapozni?

Felhívnám a figyelmet erre a munkafolyamatra amin sokan sporólnak!  A mélyalapozásra szükség van, így ezen ne spóroljunk!!!

Szükséges régi kapart, illetve új vakolt, új  vagy régi beton felületeket is alapozni, egyrészt a vakolat megerősítése miatt, másrészt hogy a glett tapadjon a falra.

Az át glettelt, lecsiszolt felületet is alapozni kell, hogy a festék jobban tapadjon,  másrészt, hogy kiegyenlítse a nedvszívó képességét a felületnek, így a rá kerülő festék egyenletesebben száradjon és ne foltosodjon

Sok bosszúságtól kíméljük meg magunkat, ha nem sporólunk ezen a műveleten, foltos festés nem valami esztétikus, az sem amikor a festék, glett anyag potyog lefele, másrészt a legközelebbi festésnél le kell kaparni, majd újra alapozni, glettelni, alapozni a felületet. » Tapéta vagy festés?


Miért praktikus a festék?

Mert a klasszikus termékeken túl ma már választhatunk olyan festékeket is, amelyek bevonata dekoratív megjelenést ad, rendkívül tartós, kopás- és dörzsálló, mosható és fertőtleníthető. Ezek a lég- és páraáteresztő bevonatok a fal természetes légzését nem gátolják, és több évi használat után egyszerű átfestéssel felújíthatók. A falak színezésén túl sok esetben problémát kell elhárítani. Folttakaró festékkel a beázás, a rozsda vagy nikotin okozta foltokat tüntethetjük el. A penészedésre hajlamos falakra a penészgátló lemosó oldat és a penészgátló falfesték nyújt megoldást.

Dekorációs lehetőségek?
A Héra Design árnyalatait például a kifutók világa ihlette. A selyem, metál, márvány és effekt hatású termékek a belső terek díszítő festékei. A selyemhatású családból a Pink lendület, Türkiz fantázia és a Vibráló lila mindenképp említést érdemel, amelyekkel bátran párosítható az ezüst, arany vagy gyöngyház metál hatású festék. A Héra Prémium termékek több mint kétezer színe és több millió színárnyalatával nem kell kompromisszumot kötnünk a színek terén.

Mit mutat a festéktrend?
A metált már nemcsak zenei irányzatként tartjuk számon. Az otthon sminkjeként is emlegetett Design márkacsalád metál és selyem színekkel hozza el a divatházak színtrendjeit. A padlizsánlila töretlenül tartja magát, és emellett a földszínek térhódítása várható. Ugyanakkor a vibráló, élénk színek visszafogottabb változatban jelennek meg egy-egy falfelületen vagy egész szobák dekorálásaként.

Egészségbarát technológia?
Az illékony szerves vegyületek (VOC) hozzájárulhatnak az üvegházhatás és a globális felmelegedés fokozódásához, irritálhatják a szemet, az orr nyálkahártyáját, és légzőszervi zavarokat okozhatnak. Az Európai Unió rendeletének eleget téve a Trilak Festékgyártó Kft. átreceptúrázta termékeit. Az oldószer tartalmú festékek oldószertartalmát tovább csökkentettük. A Héra kínálatában kizárólag egészségre ártalmatlan festékek találhatók. Gyerekszobába a mosható, dörzsálló Prémium selyemfényű falfesték egy a legpraktikusabb megoldások közül.

Miért válasszuk a tapétát?
Újra hódít a tapéta! Népszerű, hiszen ma a tapéta nem csupán falburkoló termék, sokkal inkább faldekoráció, a lakberendezés divatcikke. A felhasználók inspiratív, vagy éppen nyugalmat árasztó, de mindenképpen az ízlésüknek, hangulatuknak megfelelő lakberendezési megoldásokat keresnek. A mai tapéták tökéletesen kiszolgálják a legkülönfélébb dekorációs igényeket, anyaguknál fogva meleg felületet adnak, és a gyapjúrostos vlies hordozóanyagnak köszönhetően könnyen felrakhatók és eltávolíthatók.

Dekorációs lehetőségek?
A gyárak dizájntervezői a dekortapétákat családokba rendezik. A családok általában egy kifejezetten mintás, egy kisebb mintás, esetleg csíkos, illetve az előzőekkel színben harmonizáló egyszínű, struktúramintás elemeket tartalmaznak. A dekorációs lehetőség az elemek kombinációjában rejlik. Egyre divatosabb, hogy a nagy mintás elemek egy oldalfalon vagy csak pár tapétasávban jelennek meg, a többi falat pedig a tapétacsalád kisebb mintás, esetleg csíkos, illetve egyszínű elemeivel díszítik.

Mi a legújabb tapétatrend?
Trend az előbbi elemkombináció, továbbá hogy a vízszintes helyett inkább a függőleges falmegosztás (tapétacsíkok váltakozása) a jellemző. A modern tapéták mellett továbbra is nagy igény van a klasszikus mintázatokra. A krém-bézs-barna-csokoládé árnyalatai kedveltek, a legtrendibbek ezt szürkével is keverik. A lakberendezésben egyre gyakrabban jelenik meg egy új szín, a greige, amely az angol bézs és a szürke színelnevezés keveréke. És hódít a lila valamennyi árnyalata.

Egészségbarát a tapéta?
A tapéták egy része papír, nagyobb részük a korszerű „vlies” hordozórétegen készül. A vlies tapéta gyártásához egy oldalon impregnált, nem szövött rostszálas alapanyagot használnak. Ez elsősorban kötőanyaggal rögzített cellulóz és textilrostokból áll, így mindkét tapétafajta alapanyagában teljesen természetes. A mintakészítési eljárás, mintanyomás, habosítás során használt festék- és habosító anyagok is környezetbarát eljárással készülnek, hiszen a legnagyobb gyártók Németországban és a Benelux államokban találhatók, gyakran éppen városok központjában.


ELÉRHETŐSÉG <<<<